Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@13:01:37 GMT

اقتصاد نحیف سینما با سمفا نابود می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۶۹۷۶۵

اقتصاد نحیف سینما با سمفا نابود می شود

مدیر عامل "سینما تیکت" در رابطه با اتفاقات اخیر و اخبار منتشر شده در رابطه با سمفا، گفت: اقتصاد نحیف سینمایمان را با این تصمیمات غیر اصولی نابود نکنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از محاسن سمفا بحث پرداخت در لحظه است؛ به گونه‌ای که با تقسیم پول بلیط در همان لحظه خرید میان پخش کننده و سینمادار، مشکلات همیشگی این دو صنف را تا اندازه زیادی رفع می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومین ویژگی این سامانه بحث شفافیت مالی بیشتر در سینمای ایران و قرارداد‌های اکران فیلم‌ها می‌باشد، که اتفاق خوبی است. همچنین سمفا این امکان را برای تماشاگران فراهم می‌کند که جز سینماتیکت به سه سامانه دیگر برای خرید آنلاین دسترسی داشته‌باشند و دیگر محدود نباشند.

مصاحبه‌های چهره‌های، چون مرتضی شایسته یا علی سرتیپی به عنوان پخش‌کننده و تهیه‌کننده نوید روز‌های خوبی را برای سینما می‌داد؛ اما با انتشار خبری در فضای مجازی که سینمادار‌ها می‌توانند از چهار سامانه با دو سامانه فعالیت کنند، طعم شیرین این خبر را تلخ کرد؛ شعاری که در حد شعار ماند و سمفایی که نیامده خود انحصار طلبی را پر و بال داد و آسودگی و لذت خرید شیرین را از مردم و سینما‌باز‌ها گرفت.

محمد جواد شکوری مقدم، مدیر عامل هلدینگ صبا ایده (آپارات و فیلیمو) به عنوان مالک "سینما تیکت" در رابطه با اتفاقات اخیر و اخبار منتشر شده در رابطه با سمفا، گفت: " این سامانه با تصمیم مدیران سازمان سینمایی با شعار پایان انحصار آغاز به کار کرد؛ اما متاسفانه سازمان سینمایی با تصمیمات اخیر، گویی از چاله‌‏ای خارج و به چاهی وارد شده است، می‏فرمایند: "در گذشته یک پلتفرم فروش وجود داشته است و امروز چهار تا پس خداروشکر دیگر انحصاری نیست! " ما خودمان را که نباید گول بزنیم، اول آن‏که یکی از همین چهار پلتفرم هسته مرکزی بلیط فروشی یعنی "سمفا" را مدیریت می‏کند و هم در ارتباط با یکی از سینماداران بزرگ است، پس اطلاعات فروش تک ‏تک سینما‌ها به دست یکی از بزرگترین رقبایشان می‏افتد، دوم و مهمتر آن‏که با این تصمیم عجیب، سینما‌ها می‏توانند با هر کدام از این چهار پلتفرم توافق فروش بلیط داشته باشند یا نداشته باشند؛ این اقدام در حالی است که مردم برای خرید بلیط یک سینما باید به سراغ چهار پلتفرم بروند؛ تا ببینند کدام‏ یک با سینمای مورد نظر آن‌ها قرارداد دارد و این یعنی یک فاجعه ملی در خرید بلیط سینما که ریشه در همان نگاه اتفاقا انحصاری و کنترل بازار داردکه باعث نابودی تجربه خرید بلیط توسط مردم است. "

مالک صباایده، در ادامه دو شرط را برای بقا "سمفا" لازم دانست و افزود:" اولین شرط و اصولی‌ترین آن بی طرفی سمفا است و دوم یکسان بودن لیست همه سینما‌هایی سامانه‌های فروش بلیط آنلاین، که این دو شرط موجبات بقا سمفا را فراهم می‏کند. "

او درباره نمونه‏‌های موفق بلیط فروشی آنلاین اظهار داشت:"طراحی و تعامل خطوط هواپیمایی، شرکت‌های واسط تجمیع کننده و سامانه‌های فروش بلیط‌های پرواز نمونه جواب پس داده بین المللی و بومی است و نیاز نیست از خودمان چیدمان با روابط جدید ابداع کنیم.

محمد جوادی شکوری مقدم در پایان خواستار پاسخ مسئولان مربوطه شد و تصریح کرد: "چه پاسخی برای سردرگمی چندین میلیون مخاطب سینما در یک خرید ساده بلیط داریم؟ کدام پلتفرم با کدام سینما قرارداد دارد؟ اقتصاد نحیف سینمایمان را با این تصمیمات غیر اصولی نابود نکنیم! "

 

منبع:جوان آنلاین

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۹۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ قانون سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی با هدف ساماندهی مالیات ستانی در کشور به اجرا گذاشته شد. بر اساس این قانون، تمامی کسب و کار‌ها باید به این سامانه بپیوندند و تراکنش هایشان شفاف سازی شود.

به اذعان کارشناسان، این سامانه مزیت‌های بسیاری برای کشور دارد. مهم‌ترین مزیتش این است که شفاف سازی درآمد‌ها صورت می‌گیرد و امکان فرار مالیاتی از بین می‌رود. به نظر می‌رسد، این سامانه به نفع کسانی است که می‌خواهند در فضای شفاف، سالم و قانونی کار کنند.

دومین مزیت سامانه مودیان این است که امکان مقابله با فعالیت زیرزمینی و مخرب به وجود می‌آید. زیرا دولت به اطلاعاتی دسترسی دارد که می‌تواند از آن‌ها در راستای نظارت بر فعالیت‌های اقتصادی کشور بهره ببرد.

برخی مقاومت‌ها در ابتدا در برابر سامانه مودیان وجود داشت. اما اصناف و اتحادیه در ادامه متوجه مزیت‌های این سامانه شدند. به طور مثال، صنف طلافروشان در حال حاضر به این سامانه اعتراضی ندارند و نسبت به سامانه تجارت معترض هستند.

واقعیت این است که روند گذار از سنت به مدرنیته و به کارگیری سامانه‌های نوین مشکلات خاص خودش را دارد. اما در نهایت این روند‌ها به نفع اقتصاد و کشور هستند. نظرات رحمان سعادت، استاد اقتصاد دانشگاه را در خصوص سامانه مودیان و مزیت هایش و اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت در ادامه می‌خوانید.

سعادت در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت تصریح کرد: آن طور که از شواهد بر می‌آید طلافروشان نسبت به سامانه مودیان اعتراضی ندارند و اعتراض آن‌ها به سامانه تجارت است.

وی ادامه داد: دولت طی سال‌های اخیر اقداماتی را در زمینه ساماندهی امور مالیاتی کشور و قاعده‌مند کردن آن‌ها انجام داده است. سامانه مودیان یکی از ابزار‌های الکترونیک است که دولت در راستای ساماندهی مالیات ستانی در کشور از آن بهره برده است.

استاد اقتصاد دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: سامانه مودیان مزیت‌های زیادی در شناسایی بخش زیرزمینی و غیررسمی اقتصاد دارد. طلافروشان نیز با این موضوع که شفافیت تراکنش‌ها و صدور فاکتور الکترونیک اتفاق بیافتد، مخالفتی نخواهند داشت و اعتراض اصلی آن‌ها به سامانه تجارت است. این صنف به سامانه تجارت که قرار است میزان دارایی و موجودی انبار طلافروشان را شفاف سازی کند، معترض هستند و مشکل اصلی خود را این سامانه معرفی کردند

وی ادامه داد: سامانه مودیان بستری برای شفاف سازی تراکنش‌ها و میزان درآمد اصناف و کسب و کار‌ها به وجود می‌آورد. به طور مثال، در صنف طلافروشان مشخص می‌شود که هر فعال اقتصادی چقدر درآمد داشته است و چقدر باید مالیات بپردازد. با این اوصاف، این سامانه به نفع طلافروشانی است که در بستر قانونی و سالم فعالیت می‌کنند.

استاد اقتصاد دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: اطلاعاتی که در سامانه مودیان در دسترس قرار می‌گیرد، زمینه‌ای برای مقابله با قاچاق و کار‌های زیرزمینی به وجود می‌آورد و این به نفع صنف طلافروشان است.

سعادت گفت: مردم نیز از شفاف سازی صورت گرفته در سامانه مودیان سود می‌برند. به طور کلی، سامانه‌ها که به شفاف سازی منجر می‌شوند، به نفع کشور هستند.

وی تأیید کرد: با توجه به اینکه تمامی اصناف به سامانه مودیان پیوسته اند و باید تراکنش‌ها شفاف سازی شوند و با توجه به مزیت‌هایی که این سامانه دارد، طلافروشان به آن اعتراضی ندارند. اعتراض آنان به سامانه تجارت است که در واقع دارایی هایشان را شفاف سازی می‌کند.

این استاد اقتصاد دانشگاه تأکید کرد: به طور کلی، رفتن به سمت شفاف سازی امور و ساماندهی مالیات ستانی در کشور امری منطقی است. این روند باید به سرانجام برسد و از یک سیستم عادلانه، دقیق و هوشمند در حوزه مالیات ستانی بهره‌مند شویم. سامانه مودیان در عمل یک سری کاستی‌ها دارد و مراجعان با مشکلاتی مواجه هستند که باید در اسرع وقت رفع شود.

 

دیگر خبرها

  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • قطع خرید 4 میلیارد دلار نفت ایران ازسوی آمریکا
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • صدور هشدار سطح نارنجی در چهار محال و بختیاری
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی